Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Diensten

Misschien komt het vreemd over om een vergoeding te vragen aan mensen die het financieel niet “ruim” hebben. Bedenk daarbij dat iedere geïnvesteerde euro aan begeleiding en coaching in een veelvoud weer wordt terugverdiend door te leren goed met geld om te gaan, waarna uw leven plezieriger is door minder geldzorgen en een overzichtelijke thuisadministratie.

Blijf niet tobben over uw financiën en thuisadministratie, stap over uw schroom heen en vraag hulp! Voorkom dat u in een problematische schuldensituatie terecht komt en bij de gemeente moet aan-kloppen voor schuldhulpverlening. U krijgt van mij de garantie dat u niet meer betaald aan budget-begeleiding en -coaching dan de besparingen welke u in het 1e halfjaar heeft behaald.

Kennismakingsgesprek

Iedere samenwerking begint met een eerste gesprek als kennismaking van ca. 45 minuten en is vrijblijvend. Aan de orde komen wat u van een budgetcoach verwacht, waarom u mij wilt inschakelen en de oorzaken van de financiële problemen. U krijgt uitleg over budgetbegeleiding en budgetcoaching en de voorwaarden van de dienstverlening.

Hieronder kunt u een keuze maken uit verschillende werkzaamheden. Staat de door u verlangde dienst er niet bij? Vraag naar de hulp die u wenst. Dan maken we daar samen afspraken over.

Besparingsscan

Aleen het beoordelen van de uitgaven door een quickscan met een gedegen schriftelijk advies over realistische besparingen op de maandelijkse uitgaven. Kosten € 90,-.

Opzetten van de thuisadministratie

De complete thuisadministratie op orde brengen, in samenwerking met u, als u daar om wat voor reden dan ook niet toe in staat bent of daar onvoldoende tijd voor heeft. Achterstanden in de afhandeling van post en betalingen / afschrijvingen wegwerken. Kosten € 100,- tot € 250,- afhankelijk van de omvang van de administratie en de opgelopen achterstanden. U krijgt van mij een gratis administratiepakket.

Budgetbegeleidings- en budgetcoachingstraject

De budgetbegeleiding start met het gezamenlijk opzetten van de thuisadministratie, d.w.z. alle papieren samen uitzoeken en systematisch in een logische volgorde opbergen in een administratiepakket dat u van mij gratis ontvangt.

Samen maken we budgetmaandbegrotingen en een budgetjaarbegroting. Afstemmen van de uitgaven op de inkomsten door vermindering van de uitgaven en indien dat een optie is, verruiming van de inkomsten. Het toepassen van besparingen en bezuinigingen door het geven van coaching en nazorg. De begeleiding en coaching vindt eerst plaats aan huis, daarna respectievelijk via e-mail en telefoon. Kosten € 45 per uur of één vast tarief van € 295,- tot € 495,- afhankelijk van de omvang van de administratie, het uitgavenpatroon en de mate van uw financiële zelfredzaamheid.

Serviceabonnement

Uw administratie is op geheel orde en u heeft geen betalingsachterstanden of budgetproblemen! Indien u maandelijks ondersteuning nodig heeft voor uzelf of een familielid om de administratie (post) en de afschrijvingen / betalingen bij te houden en uitleg te krijgen bij brieven of om brieven te beantwoorden omdat u vanwege leeftijd, ziekte, tijdproblemen of anderszins dat niet zelf kunt bijhouden. Kosten € 45 per maand voor de hulp aan huis.

Begrotingsadvies

Uw administratie is redelijk op orde en u wilt alleen een begrotingsadvies en beperkte begeleiding. We maken samen een huishoudmaandbudget en u krijgt adviezen voor besparing op de uitgaven. De budgetbegeleiding is beperkt tot maximaal 3 huisbezoeken met een lichte vorm van coaching en het traject duurt maximaal 3 maanden. De kosten zijn € 250.

Werkgever of andere opdrachtgever

Een werknemer met langdurige financiële problemen kan door de zorgen minder geconcentreerd zijn, ziek worden, diefstal, fraude of ongelukken veroorzaken. Het kan de werkgever als gevolg van b.v. arbeidsongeschiktheid of loonbeslag veel geld kosten. De woningbouwvereniging en hypotheeknemer maken kosten bij betalingsachterstanden van hun klanten. Het tijdig inschakelen van een budgetcoach is verstandig. Informeer naar de mogelijkheden.

Jongeren

Je bent jong en je hebt net als veel van je leeftijdsgenoten een overbestedingsprobleem. Vanaf 18+ ben je financieel zelfstandig en verantwoordelijk voor al je financiële zaken. Het kan best lastig zijn om een overzicht te krijgen en te houden op inkomsten en uitgaven. Je leert om na te denken over je financiële huishouding en je wordt een serieuze gesprekspartner voor je ouders over dit soort zaken. Budgetbegeleiding helpt je daarbij tegen een speciaal tarief voor jongeren van € 75 voor 3 bijeenkomsten van ca. 1½ uur. Je kunt een leven lang plezier hebben van hetgeen jong is geleerd. Je ontvangt een gratis administratiepakket.

Minima

Voor mensen met een minimaal inkomen of een uitkering kan de werkgever, de uitkeringsinstantie of woningcorporatie als opdrachtgever budgetbegeleiding inschakelen. Het op orde krijgen van uw budget is profijtelijk voor zowel uzelf als voor degene die uw uitkering betaalt of van wie u de woning huurt.

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Reiskosten > 10 km enkele reis op basis van € 0,19 per km. Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een offerte op maat aan de hand van de door u gemaakte keuze uit de verschillende werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met mij op en ik geef per omgaande respons voor nadere informatie of voor een eerste kennismakingsgesprek.

Taksplan Budgetcoaching | Johanna Westerdijk erf 4 | 1705 NK Heerhugowaard | 072 - 57 223 32 | K.v.K. nr. 51725371 | info@taksplanbudgetcoaching.nl

Copyright - Taksplan Budgetcoaching Heerhugowaard - Algemene voorwaarden